martes, 6 de mayo de 2014

Fiesta infantil

El passat dissabte 3 de maig per la tarda, l’Associació Cultural Àrab del Vendrell i del Baix Penedès, el Patronat d’Esports, el Consell Esportiu del Baix Penedès i la Regidoria de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Vendrell van organitzar per primer any, la Festa infantil de multiesport i convivència a la pista del Cruyff Court El Vendrell.

Uns 300 nenes i nenes van poder gaudir de les diferents activitats lúdiques i esportives que es van realitzar dins i fora de la pista Cruyff des de les 4 de la tarda: inflables, tallers de manualitats, minhandbol, minifutbol, els jocs de les tres pedretes, de les anelles, de la xarranca, del cuc, de les bitlles i de les xanques.

La festa va continuar fins les 9 del vespre amb la celebració d’un torneig de futbol amb 8 equips participants amb jugadors d’entre 8 i 14 anys, disputant-se dos triangulars i les respectives finals. D’entre els diferents equips, també hi van perdre part dos equips de futbol del CE Vendrell, on hi jugaven dos dels germans Mortada.

Durant l’acte hi van ser presents les diferents personalitats locals, comarcals i provincials dels respectius departaments de convivència, immigració i culturals com el regidor de Cultura, Albert Solé i el regidor de Convivència i Civisme i president del Consell Esportiu, Jaume Domingo.

El mateix Jaume Domingo, va recalcar que “aquesta festa demostra que l’esport és una de les principals eines que tenim al nostre abast per a treballar a favor de la convivència, especialment quan parlem dels més menuts. El fet de compartir un equip i esforçar-se conjuntament per a assolir un únic objectiu és una de les millors lliçons que poder oferir-los”.

Des de l’organització, el president de l’Associació Àrab, Redouane El Youssoufi, va agraïr el suport de l’Ajuntament i de les diferents entitats i estaments i va felicitar als diferents voluntàris i participants per dur a terme un acte que assolia una notable acceptació per part dels nombrosos ciutadans participants.

- See more at: http://elvendrellesports.cat/noticies/300-nens-i-nenes-han-participat-la-festa-infantil-de-multiesport-i-conviv%C3%A8ncia#/0

No hay comentarios:

Publicar un comentario